SOS Central werkt samen met Onbekende Helden

Bij SOS Central gaat onze toewijding aan veiligheid en paraatheid verder dan het leveren van noodpakketten. Wij geloven in het teruggeven aan de gemeenschap en het steunen van mensen die hun leven hebben gewijd aan het dienen van anderen. Daarom zijn wij er trots op om samen te werken met Onbekende Helden, een opmerkelijke NGO die veteranen steunt die zich onvermoeibaar hebben ingezet voor wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid.

Over Onbekende Helden

Onbekende Helden is een organisatie die is opgericht door het bedrijfsleven als een praktische uiting van dankbaarheid voor veteranen. Hun missie is om de bijdragen van deze dappere individuen te eren en hen de erkenning en steun te geven die ze verdienen. Door middel van verschillende programma's en initiatieven biedt Onbekende Helden hulp, middelen en mogelijkheden voor maatschappelijke betrokkenheid om veteranen te helpen terug te keren naar het burgerleven en zich te blijven ontwikkelen.

Ons partnerschap

Bij SOS Central worden we geïnspireerd door de toewijding en opoffering van veteranen. We erkennen de diepgaande impact die zij op onze wereld hebben gemaakt en zijn vastbesloten Onbekende Helden te steunen in hun missie. Onze samenwerking met Onbekende Helden stelt ons in staat om bij te dragen aan een doel dat aansluit bij onze waarden en passie voor dienstverlening.

Door samen te werken met Onbekende Helden willen we hun inspanningen versterken en veteranen extra middelen bieden. Wij geloven dat elke veteraan toegang verdient tot de best mogelijke ondersteuning en erkenning voor hun dienst. Door deze samenwerking kunnen we een positief verschil maken in het leven van diegenen die zoveel voor ons land hebben gegeven.

Een eer

SOS Central vindt het een eer om naast Onbekende Helden te staan in hun missie om onze veteranen te eren en te steunen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat deze helden de erkenning en hulp krijgen die ze verdienen. Voor meer informatie over Onbekende Helden kunt u hun website bezoeken op www.onbekendehelden.nl.