Hoe we klantbeoordelingen verzamelen

Bij SOS Central waarderen we de mening van onze klanten en zetten we ons in om transparante en betrouwbare feedback over onze producten te geven. Zo zorgen we ervoor dat onze beoordelingen echt zijn:

Bron van beoordelingen

Alle beoordelingen die je op onze website ziet, zijn afkomstig van klanten die een aankoop bij ons hebben gedaan. Dit betekent dat elke recensie gebaseerd is op een geverifieerde transactie, waardoor de authenticiteit en betrouwbaarheid van de feedback die je leest gewaarborgd is.

Ons beoordelingsproces

Om de integriteit van ons beoordelingssysteem te handhaven, maken we gebruik van Judge.me, een gerenommeerd beoordelingsplatform. Judge.me helpt ons bij het verzamelen, beheren en weergeven van beoordelingen van onze klanten. Deze samenwerking zorgt ervoor dat alle beoordelingen onbevooroordeeld zijn en afkomstig van geverifieerde kopers. Ga voor meer informatie over het recensiebeleid van Judge.me en hoe zij recensies verifiëren naar Judge.me Authenticity.

Klanttevredenheidsbeoordeling

Het is je misschien opgevallen dat onze header en productpagina's trots het bericht 'Klanten geven ons een 9,6/10' tonen. Deze score is een gemiddelde beoordeling die is berekend op basis van de beoordelingen die onze geverifieerde klanten hebben ingestuurd via Judge.me. Het geeft aan hoe tevreden onze klanten zijn over onze producten en diensten.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om over ons beoordelingsproces te lezen. We hopen dat deze transparantie je vertrouwen geeft in de feedback die onze klanten delen.